Case
studies
Veel van onze klanten in en rond Roeselare vertrouwen de installatie en het beheer van hun IT al jaren aan ons toe. Zelf zijn we trots dat we de groei en bloei van hun bedrijf mee mogen ondersteunen via onze IT-services.

Benieuwd waarom zij kozen voor Aditco? En waar zij zelf mee bezig zijn? Graag zetten we hun organisatie hier in de kijker.
Meer dan
IT en telefonie

Verhaal . 13.06.2024

Maxicon: al 15 jaar vriendschap en samenwerking

Voor Emmanuel Bekaert, CEO van Maxicon, is de basis van een succesvol bedrijf heel eenvoudig: je vertrekt als ondernemer gewoon van datgene waar je zélf goed in bent. En zo ontstond zijn eigen outsourcingbedrijf, dat zich zou richten op het outsourcen van technische bedienden. Ofwel: zijn eigen vak. Kiven, zaakvoerder van Aditco, stond als trouwe vriend van bij het begin aan zijn zijde. Vandaag zijn beide bedrijven samen pijlsnel gegroeid.


Verhaal . 13.06.2024

Wederzijds respect tussen Bariseau Mottrie en Aditco

Echte ondernemers trekken naar elkaar toe, en zo geschiedde ook bij Bariseau Mottrie en Aditco. De Opelgarage, die intussen al 4 vestigingen telt in West-Vlaanderen, verwelkomde Aditco zo'n 6 jaar geleden eerst zélf als klant. Vandaag mag Aditco op zijn beurt ook z'n diensten verlenen aan Bariseau Mottrie.


Verhaal . 13.06.2024

Hoe Uitvaartzorg Commeyne en Aditco dezelfde visie delen

Afscheid nemen van een dierbare: daar komt vaak meer bij kijken dan je denkt. En dat weet Uitvaartzorg Commeyne maar al te goed. Het familiebedrijf staat in de regio Roeselare al jaren bekend om z'n volledige ontzorging en persoonlijke aanpak. Een visie die Commeyne en Aditco met elkaar delen.