Aditco, uw IT-partner

Al bijna 15 jaar is Aditco de telefonie- en IT-partner van particulieren en bedrijven. In 2008 richtte zaakvoerder Kiven Cuveele de eerste vestiging van Aditco op in Wevelgem. Als dienstverlener van Proximus hielpen we klanten aan een internet-, telefonie- en televisieabonnement op maat.

Vandaag doet ons team van een 10-tal medewerkers veel meer dan dat alleen. Zo beschikt Aditco sinds 8 jaar ook over een uitgebreide IT-afdeling, gevestigd in Roeselare, die zich richt op telefonie- en IT-oplossingen voor professionals.

Eén totaaloplossing voor IT

Aditco ontzorgt uw bedrijf in alles wat te maken heeft met IT. Van de installatie van uw netwerk tot periodieke controles van uw systemen of een continue monitoring van uw IT-omgeving: u kiest welke IT-services het best aansluiten bij uw noden, wij doen de rest.

Verhaal . 13.06.2024

Bariseau Mottrie over Aditco

Opelgarage Bariseau Mottrie en Aditco werken al 6 jaar samen, te danken aan een wederzijdse klik en een gedeeld begrip van ondernemerschap. Ontdek het verhaal van deze trouwe klant.
24/7 IT
voor professionelen
Onze IT-professionals staan 24/7 paraat om uw bedrijf te ondersteunen. Indien nodig komen we bij dringende interventies meteen ter plaatse, op elk moment. Daarnaast zijn updates en controles ook 's avonds of in het weekend mogelijk, zodat u tijdens de kantooruren altijd toegang heeft tot uw systemen.
15 jaar ervaring
Betrouwbaar advies
Installatie en beheer van IT op maat
Moderne en kwalitatieve IT-oplossingen
24/7 bereikbaar