Cloudbeheer

Steeds meer IT-toepassingen, zoals Office 365 of antivirussoftware, werken via de cloud. Zelfs uw telefonie kan via de cloud gebeuren. Cloudoplossingen laten toe om altijd toegang te hebben tot bepaalde gegevens, ongeacht het toestel waarmee u werkt. Data hoeven immers niet langer bewaard te worden op lokale servers.

Bij de configuratie van een cloudomgeving komen echter verschillende instellingen kijken. Ook is de koppeling met uw lokale systemen niet altijd vanzelfsprekend. Wanneer u de installatie en het beheer van uw cloud overlaat aan Aditco, kunt u erop vertrouwen dat u optimaal gebruikmaakt van de mogelijkheden.

Back-ups veilig
bewaren

Ook het bewaren van back-ups kan geheel via de cloud. Deze cloudoplossing is een slim alternatief voor een fysieke back-up, maar kan ook dienen als aanvulling en extra zekerheid. Back-ups in de cloud zijn immers altijd beschikbaar en kunnen niet beschadigd worden.

Aditco kan uw back-up verzorgen en beheren via de cloud. Via cloudmonitoring kunnen we de status van uw cloudomgeving in de gaten houden en regelmatig evalueren.