VoIP-telefonie

De term 'VOiP-telefonie' staat voor 'Voice over IP'-telefonie en betekent zoveel als telefoneren via uw internetverbinding. Daarbij sluit u uw toestellen niet langer aan op een analoge telefoonlijn, maar rechtstreeks op het internet.

VoIP-telefonie werkt via elke mogelijke internetverbinding, ook 4G. Het is een soort digitale telefooncentrale, die zich volledig in de cloud bevindt. Aditco kan uw VoIP-telefonienetwerk instellen en beheren volgens uw wensen.

Waarom
VoIP-telefonie?

De voordelen van een VoIP-centrale zijn talrijk. U kan niet alleen besparen op uw telefoniekosten, maar geniet ook van meer flexibiliteit. Zo kan u alle mogelijke toestellen aansluiten op het netwerk: vaste telefoons, smartphones en computers.

Daarnaast is uw VoIP-account nooit gekoppeld aan een specifieke locatie. Waar u zich ook bevindt, u bent altijd op dezelfde manier en volgens dezelfde instellingen te bereiken. Bij een verhuis kan u uw toestel gewoon meenemen en opnieuw inpluggen. En werft u nieuwe medewerkers aan, dan is de aansluiting van een bijkomend toestel snel gebeurd.