Netwerkbeheer

Hoe meer toestellen, hoe complexer uw netwerk wordt. Dit maakt uw IT-infrastructuur gevoeliger voor problemen. Door de installatie en het beheer van uw netwerk uit te besteden aan professionals, kunt u vervelende situaties voorkomen en de risico's beperken.

Als netwerkbeheerder kan Aditco alles van u overnemen. We zetten uw netwerk en wifi op van nul, installeren uw servers of cloudomgeving, activeren en beheren de netwerkbeveiliging, stellen elk toestel op maat in, zorgen voor de monitoring van uw netwerk, configureren de toegang voor remote toestellen, ... Samen bekijken we de noden en mogelijkheden.

Periodieke controles
en updates

Uniek aan Aditco is onze periodieke service voor controles en updates. Indien gewenst spreken we een vast moment af waarop onze netwerkbeheerders bij u langskomen om na te gaan of alles nog up to date is.

Dit biedt u en uw medewerkers ook de kans om eventuele vragen te stellen. Na afloop krijgt u een helder overzicht van alle aanpassingen en mogelijke aandachtspunten. Zo bent u zeker dat uw netwerk altijd op punt staat en goed beveiligd is.